dinsdag 15 januari 2013

De afgelopen tijd lekker veel gelopen. Steeds in de Schoorlse duinen...het gaat daar omhoog en naar bene-den, verschillende trappen (v.a. 170 onregelmatige treden) en door het losse zand ploeteren. Het ploeteren door het zand viel vandaag wel mee want het was bevroren dus ik zakte er niet zoveel in weg.
Elke keer een rondje van 23 km. Zo ook vandaag. Ik ben er niet heel erg vroeg heen gereden vanwege de vorst. De temperatuur was -4 graden en er lag al en beetje sneeuw. Met sneeuw ziet de Duintoppen loop er gelijk heel anders uit, je moet toch iets meer opletten want anders loop je zo verkeerd. Heb genoten vandaag.Op de terugweg ben ik nog even langs Bever outdoor gereden om een "Camelbag" van 3 liter te halen en nog wat kleine dingetjes voor mijn reis naar Nieuw Zeeland. Ik denk dat ik nu wel alles heb.

Eergisteren kreeg ik van mijn Nieuw-Zeelandse vrienden te horen dat de Routeburn Track enkele dagen gesloten is geweest vanwege de vele regenval. Ook heeft het leger vele trampers met heli´s in veiligheid weten te brengen...best heftig dus. Uitkijken dus, het weer kan daar in enkele minuten volledig omslaan.